• ʻaoʻao_banner

He aha nā mea nui o ka ʻeke lole?

Hoʻolālā ʻia nā ʻeke lole e pale i nā lole mai ka lepo, ka lepo, a me ka pōʻino i ka wā o ka lawe ʻana a i ʻole ka waiho ʻana.ʻO nā mea i hoʻohanaʻia i ka hanaʻana i nāʻeke lole hiki ke hoʻololi i ko lākou hoʻohanaʻana a me nā hiʻohiʻona makemake.ʻO kekahi o nā mea nui i hoʻohana ʻia i loko o nā ʻeke lole:

 

ʻO ka polypropylene ʻaʻole i ulana ʻia: He mea maʻalahi kēia, ʻoi aku ka lōʻihi, a me ke kumukūʻai i hoʻohana mau ʻia i loko o nā ʻeke lole hoʻopau.

 

Polyester: ʻO ka polyester kahi lole synthetic i ʻike ʻia no kona ikaika, kūpaʻa, a me ke kūʻē ʻana i nā wrinkles a me ka emi ʻana.Hoʻohana maʻamau ia i nā ʻeke lole kiʻekiʻe no ka huakaʻi a me ka mālama ʻana.

 

ʻO Nylon: He lole ikaika a māmā ka Nylon i hoʻohana mau ʻia i nā ʻeke lole no ka huakaʻi.He kūpaʻa ia i ka waimaka, abrasions, a me ka poino wai.

 

Canvas: He mea koʻikoʻi ka Canvas i hoʻohana pinepine ʻia i loko o nā ʻeke lole i hoʻolālā ʻia no ka mālama lōʻihi.He paʻa, hanu, a hiki ke pale i nā lole mai ka lepo a me ka maʻa.

 

Vinyl: ʻO Vinyl kahi mea pale wai i hoʻohana pinepine ʻia i nā ʻeke lole i hoʻolālā ʻia no ka lawe ʻana i nā lole.He mea ma'alahi ke ho'oma'ema'e a hiki ke pale i ka lole mai ke kahe a me ka pila.

 

PEVA: ʻO ka polyethylene vinyl acetate (PEVA) he meaʻawaʻawaʻole, PVC-ʻole i hoʻohana pinepineʻia i loko o nāʻekeʻaʻahuʻoluʻolu.He māmā, kūpaʻa, a kūpaʻa i ka wai a me ka lepo.

 

ʻO ka kohoʻana o nā mea no kaʻekeʻaʻahu e pili ana i ka hoʻohana i manaʻoʻia, ka hoʻolālā kālā, a me nā makemake pilikino.ʻOi aku ka maikaʻi o kekahi mau mea no ka huakaʻi pōkole, a ʻoi aku ka maikaʻi o nā mea ʻē aʻe no ka mālama lōʻihi a i ʻole ka hoʻohana kaumaha.


Ka manawa hoʻouna: Mar-07-2024