• ʻaoʻao_banner

Pehea ʻoe e mālama ai i nā ʻeke maloʻo?

ʻO nā ʻeke maloʻo he mea pono e loaʻa i ka poʻe hauʻoli o waho, ʻoi aku ka poʻe i komo i nā haʻuki wai.Hoʻolālā ʻia kēia mau ʻeke no ka mālama ʻana i kāu mau mea me ka palekana a maloʻo, ʻaʻohe o nā kūlana.Eia naʻe, i mea e hoʻomau pono ai kāu mau ʻeke maloʻo, pono lākou i kahi mālama.Eia kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo no ka mālama ʻana i kāu ʻeke maloʻo.

 

E hoʻomaʻemaʻe i kāu ʻeke maloʻo ma hope o kēlā me kēia hoʻohana: He mea nui e hoʻomaʻemaʻe i kāu ʻeke maloʻo ma hope o kēlā me kēia hoʻohana.E hoʻohana i kahi kopa maʻemaʻe a me ka wai e hoʻomaʻemaʻe pono i ka ʻeke, ma loko a ma waho.E kōkua kēia i ka wehe ʻana i nā lepo a i ʻole nā ​​​​palapala i hōʻiliʻili ʻia ma ka ʻeke i ka wā e hoʻohana ai.

 

Hōʻalo i nā mea hoʻomaʻemaʻe abrasive: E hōʻole i ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻomaʻemaʻe abrasive e like me ka bleach a i ʻole nā ​​​​mea hoʻomaʻemaʻe koʻikoʻi no ka mea hiki iā lākou ke hōʻino i ka uhi wai o ka ʻeke.Inā pono ʻoe e wehe i nā ʻili paʻakikī a i ʻole ka lepo, e hoʻohana i kahi mea hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe i hoʻolālā ʻia no nā lako waho.

 

E hoʻomaloʻo pono i kāu ʻeke: Ke hoʻomaʻemaʻe ʻoe i kāu ʻeke maloʻo, e hōʻoia i ka maloʻo loa ma mua o ka mālama ʻana.E kau i ka ʻeke i lalo a i ʻole e kau ma luna o kahi pālahalaha e maloʻo ai ka ea.E hōʻalo i ka hoʻohana ʻana i kahi mea maloʻo a i ʻole ka wela wela no ka mea hiki ke hōʻino i ka uhi wai o ka ʻeke.

 

E mālama pono i kāu ʻeke: Ke hoʻohana ʻole ʻia, e mālama i kāu ʻeke maloʻo ma kahi maloʻo a maloʻo ma kahi mamao mai ka lā.E hōʻole i ka pelu ʻana i ka ʻeke no ka manawa lōʻihi no ka mea hiki ke hoʻoulu i nā peʻe i hiki ke hoʻololi i ka wai o ka ʻeke.Akā, e hoʻokomo i ka ʻeke me nā mea palupalu e like me nā lole a i ʻole nā ​​pākeke e kōkua i ka mālama ʻana i kona ʻano.

 

E nānā i nā humuhumu: E nānā mau i nā humu o kāu ʻeke maloʻo no nā hōʻailona o ka ʻaʻahu a me ka waimaka.Inā ʻike ʻoe i kahi pōʻino a nāwaliwali paha, e hoʻoponopono koke i nā hili i mea e pale aku ai i ka lī.Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi sealer kūikawā a i ʻole kahi mea hoʻopili ikaika a wai ʻole e hoʻoponopono i nā waimaka a i ʻole nā ​​lua.

 

E nānā i ka zipper: ʻO ka zipper ka ʻāpana palupalu o ka ʻeke maloʻo, a he mea nui e nānā mau iā ia no nā hōʻailona o ka pōʻino a i ʻole ka ʻaʻahu.Inā ʻike ʻoe i nā pilikia me ka zipper, e hoʻololi koke iā ia i mea e pale aku ai.

 

Mai hoʻonui i ka ʻeke: ʻO ka hoʻopili ʻana i kāu ʻeke maloʻo hiki ke hoʻokau i ke kaomi ma luna o nā humu a me ka zipper, e alakaʻi ana i nā kahe.E hoʻopaʻa mau i kāu ʻeke i loko o kona hiki i ʻōlelo ʻia a pale i ka hoʻouka ʻana.

 

Ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo mālama, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i ka hoʻomau ʻana o kāu mau ʻeke maloʻo i ka hana maikaʻi a mālama i kāu mau waiwai palekana a maloʻo.ʻO kahi ʻeke maloʻo i mālama maikaʻi ʻia e hāʻawi iā ʻoe i nā makahiki he nui o ka hoʻohana pono ʻana, e lilo ia i waiwai kūpono no nā mea hoihoi waho.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-22-2024